Delta gratis i Sykle til jobben-aksjonen

Også i år dekker Egersund og Sykkelbyen Egersund deltakelsen i Sykle til jobben aksjonen, som i år arrangeres fra 17. april til 19. juni. Det er 44. gang aksjonen arrangeres. I år er temaet "den norske hverdagssyklisten", og alle typer sykler og syklister skal vises frem. Sykle til jobben er mer enn bare sykkel - du kan registrere all din aktivitet; fotball, gåtur, yoga, svømming etc. Alle kilometer, alle minutter og all aktivitet gir poeng. Så bli med sammen med laget dit eller inviduelt, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer, for Sykle til jobben er konkurransen, der alle er stjerner.

- les mer om kampanjen her

For heldige deltakere i Egersund kan dere nå registrere både miljøvennlig reise og aktiviteter på en og samme side, det er enkelt! Gå til Min Side og registrer din aktivitet. Om du ikke er påmeldt, gå til Sykle til jobben siden og registrer deg.


Lykke til :)


Slik registrerer du aktivitet i aksjonen

Du deltar i konkurransene ved å registrere all din fysiske aktivitet. Du kan enkelt registrere sykkelturer, gåturer, styrketrening, joggetur, spinning, fotball og all annen aktivitet.

Du kan loggføre aktivitet på tre måter – via nettsiden eller via Endomondo og Strava:

  • Min side på sykletiljobben.no.
  • Min side på egersund.sykletiljobben.no
  • Du kan også loggføre trening automatisk ved å koble til en av gratisapplikasjonene Strava eller Endomondo til Min side. Du trenger en bruker på Endomondo eller Strava for å gjøre dette.

Tips når du registrerer aktivitet

  • Registrer en eller flere dager av gangen. Opptil 10 dager i samme slengen. Eksempel: om du sykler en fast rute til/fra jobb, kan du registrere den en gang og deretter kopiere den for flere dager.
  • Jo mer aktivitet du loggfører, desto flere trekninger er du med i. Det er lurt å legge inn antall kilometer dersom det er en kilometerbasert aktivitet. For å kunne vinne premier som er basert på antall kilometer må du huske å legge inn dette for hver økt.
  • Legg inn en beskrivelse av økta di. På denne måten blir det en effektiv treningsdagbok. God oversikt gir inspirasjon!

Could not convert Excel to HTML